SOSTRES DE VIDRE · ALUMED
Fabricants · Instal·ladors


Què és un sostre de vidre?

És una estructura d'alumini i vidre temperat que cobreix un espai obert com pot ser una pèrgola, porxo, terrassa o pati interior. La seva estructura pot variar en funció de la grandària de l'espai a cobrir.

Compta sempre amb una estructura sòlida de perfils d'alumini on aniran adaptades les diferents fulles de vidre temperat emmarcades per al seu correcte lliscament per les guies principals i perpendiculars intermèdies.

La versatilitat que aporta un sostre de vidre al teu porxo o terrassa és comparable a totes les possibilitats que aquest producte pot aportar al teu habitatge. Ja sigui mòbil o manual la visibilitat, lluminositat i protecció que aporta aquest producte són immillorables, així com la durabilitat i resistència que brinda a l'estructura completa.
Diferències entre mòbils i fixos

La diferència entre els sostres de vidre mòbils i els fixos és tenir la possibilitat d'obrir i tancar el sistema segons les nostres necessitats. Els sostres fixos són estructures més senzilles que compleixen amb la mateixa funció que un mòbil, cobrir un espai superior.

La resistència i durabilitat de tots dos sistemes és similar, encara que l'aspecte del sostre mòbil és una cosa diferent, ja que necessita ser fraccionat en diferents parts, en funció a la grandària de l'espai a cobrir, per a donar-li la funcionalitat de mobilitat que necessita.
Els avantatges que t'ofereix

A la terrassa, els sostres transparents de vidre creen un espai únic en el seu habitatge. Una cobertura d'aquestes peculiaritats permet aprofitar al màxim l'energia del sol i la llum.

En aquesta mena de llocs, l'efecte propi d'un jardí d'hivern deixa gaudir la llum natural a la terrassa en els mesos més freds i, durant la nit, manté la calor acumulada, amb el consegüent estalvi energètic que això comporta.

D'aquesta manera, la terrassa adquireix la comoditat d'estar aïllada dels sorolls procedents de l'exterior. Així mateix, aporta lluminositat a l'interior de l'habitatge, ja que l'accés pot romandre obert en tot moment.

Un altre avantatge és que, en incrementar la superfície coberta de la casa, el sostre de vidre revaloritza la propietat.

Encara que no canviïs de manera substancial la façana de l'edifici, també és convenient consultar amb l'empresa a la qual s'encarregui de la instal·lació a Mallorca si existeix alguna restricció en relació amb l'aspecte exterior o que afecti les vies d'evacuació en cas d'incendi.
Com netejar els sostres de vidre?

Els sostres de vidre estan formats per una estructura sòlida de perfils d'alumini sobre la qual es van adaptant diverses fulles de vidre temperat. En el cas de ser mòbil, les fulles aniran degudament emmarcades perquè puguin lliscar-se per les guies principals o perpendiculars intermèdies.

El vidre temperat és idoni per a cobrir zones a l'aire lliure com, per exemple, patis, terrasses, porxos o pèrgoles; sense llevar-los visibilitat ni lluminositat. Aquest tipus d'estructures són molt duradores i resistents, per això, cada vegada són més utilitzades en el disseny d'exteriors.

En estar situats en zones exteriors, amb el pas del temps la brutícia es va acumulant sobre la superfície dels sostres de vidre. Per aquest motiu, el més recomanable és planificar neteges periòdiques, aconseguint que la brutícia s'acumuli el mínim entre sessions.

Per a realitzar la neteja l'ideal és contractar els serveis d'una empresa professional. Avui dia, moltes d'aquestes empreses recorren a la neteja amb perxa i aigua osmotitzada, un nou sistema que està especialment indicat per a netejar grans superfícies envidrades exteriors.

Els sistemes d'osmosis inversa generen una aigua ultrapura filtrada i 100% lliure de substàncies i minerals com el clor, el plom, el fluor, el calci, el magnesi, etc. En mancar de partícules, les molècules d'aigua es tornen inestables i necessiten absorbir qualsevol residu que trobi al seu pas, convertint-se d'aquesta manera en un potent agent netejador que arrossega amb si tot tipus de brutícia.

L'ús de les perxes telescòpiques permet arribar a una distància de fins a 24 metres, per la qual cosa resulten molt adequades per a poder netejar tots els racons dels sostres de vidre. A més, l'extrem d'aquestes perxes està equipat amb un raspall d'alta qualitat amb truges de puntes obertes, que permet arrossegar la brutícia sense danyar la superfície del vidre.

Asesoramiento · trecons

DEIXA'T ACONSELLAR

Si tens dubtes sobre el teu projecte, posa't en contacte amb els nostres professionals. Et proporcionessin la millor solució

També oferim...


Mampares

Les mampares són estructures utilitzades per a dividir dues o més àrees, es tracta d'un panell transparent o traslluït, generalment de vidre temperat.

Vull saber més

Tendals

Dissenyats per a oferir multitud d'avantatges i gaudir en la llar de més espai, major protecció i estalvi energètic gràcies a l'aprofitament controlat de la llum solar.

Vull saber més

Cortines vidre

Conjunt de panells de vidres que es llisquen sobre uns rails o perfils horitzontals permetent així cobrir un espai, en aquest cas la teva terrassa, per a utilitzar-la durant tot l'any.

Vull saber mésLlamanos · Trecons

Crida'ns

632 210 525

Envíanos un correo · Trecons

Envia'ns un correu

info@trecons.es

Pídenos presupuesto sin compromiso · trecons

Demana el teu pressupost

Sense cap compromís