TENDALS
Fabricants · Instal·ladors


La funció dels tendals

Són una de les millors opcions per a protegir uns certs espais de la teva casa de les inclemències del sol, la pluja o la neu. A més aquestes peces proporcionen un ambient adequat perquè puguis gaudir dels teus jardins, finestres, porxo o terrasses, sense preocupar-te massa per les condicions del clima.

No obstant això, existeixen algunes qüestions que has de tenir en compte davant de comprar un tendal per a la teva llar. La primera, evidentment és el tipus de tendal segons l'espai on el vagis a instal·lar.

En aquest sentit, en el mercat de materials per a la llar trobaràs tres tipus de tendals segons la seva funcionalitat: Tendals per al jardí on trobaràs molta varietat, tendals per a finestres que solen ser una mica més petits, tendals per al porxo que són bastant grans i tendals per a terrasses que solen ser els més necessaris.
Tipus de tendals

1. Tendals fixos o estacionaris
Un tendal fix és un marc soldat que es fixa permanentment a una paret. Aquests no han de moure's i es converteixen en una addició permanent a la seva llar o negoci.

2. Tendals retràctils
Un tendal retràctil també s'adhereix a l'habitatge, però es pot obrir o tirar cap endarrere per a proporcionar tanta o tan poca cobertura com desitgi. Els tendals retràctils s'estenen amb controls motoritzats o manualment amb una manovella.
Es divideixen en funció de l'estructura del mecanisme i són principalment tres:
1. Sense Cofre: El sistema enrotlla la tela deixant-la a l'aire lliure. La recollida de la tela és per mitjà d'una manovella.

2. Amb semicofre: El sistema disposa d'una caixa que, quan el para-sol està recollit, protegeix tant l'estructura com la tela, però deixant fos el faldó final i els braços. Pot ser manual o mecanitzat.

3. Amb Cofre: Aquí el mecanisme engoleix totalment els braços i la tela formant una hermètica.

4. Tendal amb sistema Monobloc: És un sistema especial destinat principalment a tendals de grans dimensions quines s'utilitza molt en el ram de l'hostaleria o per a cobrir grans terrasses.

Enumerem tres característiques comunament disponibles:

1. Motorització.
Els controls motoritzats permeten l'extensió i retracció per un sistema mecànic. Aquests són operats a través d'un interruptor o amb un control remot. Ens permet una facilitat en el seu desplegament que ve molt bé quan tenim de grans dimensions, en realitat el que ho converteix en la característica més popular.

2. Sensors de vent, pluja i sol.
Aquests sensors estendran o retrauran automàticament el seu tendal, depenent del clima. A més de ser convenient, això ajuda a mantenir el tendal protegit de les inclemències del temps.

3. Cobertes de protecció contra la intempèrie.
Un accessori per als models muntats en el sostre, una coberta de protecció contra la intempèrie protegeix les primeres sis a vuit polzades de tela del tendal, preservant la seva aparença i durabilitat.

El millor de tot és que els tendals retràctils pràcticament desapareixen quan no estan en ús. Pràcticament tots els fabricants ja disposen d'un model d'aquest tipus.
Beneficis a casa

• Major protecció contra la llum solar.
Gràcies als tendals per a finestres, finestrals o terrasses, podràs romandre en aquests espais sense que els raigs del sol siguin una molèstia.

• Regulació de la temperatura dins de la llar.
Els tendals ens permeten mantenir la nostra llar més fresca en dies calorosos, així com impedeixen en certa manera que l'aire fred penetri de tot dins de la casa.

• Estalvi energètic de gairebé el 80%.
No serà tan indispensable l'ús d'un climatitzador a casa, la qual cosa es veurà reflectit com un estalvi considerable en la teva factura mensual.
Beneficis per a jardins, porxos

• Igual que els tendals per a finestres i terrasses, els tendals per a porxos i jardins et protegiran dels raigs del sol de manera efectiva.

• Són un element decoratiu que embelleix els exteriors de la teva casa, a més pots combinar-los molt bé amb l'estil que has triat per a la teva llar.

• En el cas dels tendals per a porxos, els beneficis directes els tindrà el teu automòbil, ja que no romandrà sota els llamps del sol, ni tampoc l'afectarà la neu, ni la pluja.

Són una part de l'arquitectura de la nostra llar que ens portarà grans beneficis una vegada que els hàgim instal·lat. Són àmpliament recomanats no sols per la seva funcionalitat, sinó per la seva capacitat decorativa.

El millor és que no hauràs de buscar massa per a aconseguir el tendal que millor s'adapti a les teves necessitats i sobretot al teu pressupost.


Asesoramiento · trecons

DEIXA'T ACONSELLAR

Si tens dubtes sobre el teu projecte, posa't en contacte amb els nostres professionals. Et proporcionessin la millor solució

També oferim...


Mampares

Les mampares són estructures utilitzades per a dividir dues o més àrees, es tracta d'un panell transparent o traslluït, generalment de vidre temperat.

Vull saber més

Sostres Vidre

Un sostre de vidre és una estructura d'alumini i vidre temperat que cobreix un espai obert com pot ser una pèrgola, porxo, terrassa o pati interior.

Vull saber més

Cortines vidre

Conjunt de panells de vidres que es llisquen sobre uns rails o perfils horitzontals permetent així cobrir un espai, en aquest cas la teva terrassa, per a utilitzar-la durant tot l'any.

Vull saber mésLlamanos · Trecons

Crida'ns

632 210 525

Envíanos un correo · Trecons

Envia'ns un correu

info@trecons.es

Pídenos presupuesto sin compromiso · trecons

Demana el teu pressupost

Sense cap compromís